Optimal affjedring

En korrekt opsætning af affjedringen på din MX kan gøre en KÆMPE forskel

Din MX affjedring er en af de faktorer, som spiller allermest ind i forhold til at have greb i banen samt skåne dig for alle de fysiske påvirkninger fra en ujævn bane  - uanset om du er nybegynder eller professionel. Det vigtigste element for at få mest ud af din MX, er at affjedingen er tilpasset til dig!

Din affjedring skal tilpasses individuelt til din vægt, højde, kørestil og MX. Fra fabrikken er din MX ofte indstillet til at passe til en hård eller jævn bane. Ofte er den udstyret med for hårde fjedre og dæmpning i forhold til, hvad du har brug for i Europa.

  1. Vi tager en snak om dit behov.
  2. Udmåling af cyklen. Vi tager dine mål + vægt og kigger på din kørestil
  3. Udfra disse informationer laver vi en opsætning af din affjedring, der tilpasses dig og dine behov. Typisk fjedre + en opsætning af det hydrauliske ( omshimsning ) der skal til for at komme i mål.  
  4. Grundjustering og testkørsel på vores private bane. Når du tager herfra er tingene set efter og tilpasset dig og du får en opsætningsguide med.

Professionel opsætning af din affjedring giver dig:

  • Maximal kontakt til banen
  • Hjælper dig fysisk - affjedringen gør arbejdet i stedet for din krop
  • Bedre balance i cyklen
  • Højere sikkerhed - lavere risiko for styrt

Tuning og indstilling af din affjedring er ikke sort magi

... men det kræver erfaring og ekspertise at gøre det ordentligt og forsvarligt. AH Racing & MC er eksperter i affjedring til race. Vi er dansk importør af alle produkter fra K-Tech og har mange års erfaring i individuel tilpasset tuning, servicering og opbygning af affjedring til alle mærker. Blandt andet: Kayaba, Showa, WP, Øhlins.

Udmåling og justering af bagdæmper og forgaffel

Kig forbi med din MX og få en komplet udmåling og justering af bagdæmper og forgaffel for 295 kr.


Book en tid til udmåling og justering af din affjedring

Du er velkommen til at ringe til os på 24 26 01 90 eller skrive direkte til Anders via formularen herunder. Så ringer han til dig hurtigst muligt.

Vi lytter og spørger

Det vigtigste på din MX er din affjedring. Korrekt affjedring sikrer mest mulig kontakt med banen og skåner dig fysisk. Derfor vigtigt at fjedre + dæmpning passer til din vægt og kørestil.

Vi laver en komplet udmåling

Baseret på dialogen med dig samt din højde og vægt, udmåler vi bagdæmper og forgaffel og kontrollerer øvrige dele, der har indflydelse på din affjedring.

Vi skriver recepten ...

Ud fra målingerne vurderer vi hvad der skal gøres. Er service og justering nok eller skal vi kigge på nye komponenter / Fjedre / Re-valve af det hydrauliske system? Vi er lagerførende i K-tech /Kayaba /Showa/Wp tunings- og sliddele, så det meste kan løses fra dag til dag.

... og fikser 'patienten'

I vores moderne affjedrings rum, findes alt i specialværktøjer og måleinstrumenter. Vi servicerer din bagdæmper og forgaffel, skifter nødvendige komponenter eller går hele vejen og ændrer opsætning på shims, stempler og fjedre, så du får en affjedring, der er tilpasset netop dit behov. Alle komplette opsætninger testes og grundjusteres med kørsel på vores testbane.
MX Affjedring MX Service MX rullefelt MX Reservedele