AH er mere end et godt værksted: Besøg MX-butikken

Besøg vores moderne butik med udstyr til skarpe priser fra alle kendte MX brands

Sikkerhedsudstyr er en stor og vigtig del af alt motorsport. Nybegynder eller professionel - Din krop skal holde resten af livet, så derfor er god beskyttelse. Vi har selv kørt MX/motocross i mange år, og ved hvordan udstyret skal sidde, og hvad der er godt og skidt. Du får personlig vejledning og opmåling hos os. Sikkerhed fremfor alt. Også når du handler MX-udstyr.

AH Racing & MC er også en moderne butik med MX og motocross udstyr i forskellige prisniveauer og fra mange forskellige mærker. Det behøver ikke være dyrt, at være klædt sikkert på.

Autoriseret FOX og LEATT-forhandler

Vi er autoriseret FOX og LEATT-center. Vi lagerfører derfor et kæmpe udvalg, som du kan se, mærke og prøve. Det vi ikke har på hylderne skaffer vi - ofte dag til dag.

Vi hjælper også meget gerne med at få fat på præcis den eller de reservedele, du ønsker.
 


Hjelme fra FOX og LS2

Sikkerhed fremfor alt - brug hovedet

Vi forhandler hjelme fra blandt andet FOX, LEATT 6D, Shoei og LS2 - Har du andre ønsker er vi naturligvis behjælpelig med det.
Motocrosstøj fra FOX

MX-tøj i alle størrelser

Se og prøv MX-tøj og beskyttelse i butikken. Vi har tøj i de fleste størrelser og prisniveauer.

Plejemidler og vedligehold

Effektivt rengøringsudstyr, gode plejemidler og olie fra Motorex. Gør pudsetid til hyggetid med gode produkter fra f.eks Muc-Off.
Stort reservedelslager hos AH

Reservedele og ekstraudstyr

Mangler du originale stumper eller noget nyt tilbehør til din MX, så har vi det helt sikkert. Vi fører også uoriginale kvalitetsdele fra mange forskellige producenter.
MX Affjedring MX Service MX rullefelt MX Reservedele