Alle reparationer - alle mærker!

Har du været uheldig med din crossmaskine eller trænger den til en overhaling, så lad os fikse den for dig.

Vi har mere end 16 års erfaring med reparation af MX-maskiner og ATV. Vi holder os konstant opdaterede på de nyeste teknologier og værkstedsudstyr til alle de kendte mærker.

Hos AH Racing & MC er vi specialister

Vi klarer blandt andet 

  • Motorrenovering
  • Gearkassereparation
  • Affjedring
  • Rullefeltsarbejde

Vi giver gerne et overslag eller tilbud på en reparation. Viser det sig, at det bliver dyrere, end vi havde regnet med, så kontakter vi dig, inden vi fortsætter.

Kvalitetsreservedele til motocross - hele vejen igennem

Vi er leveringsdygtige i orginale og uorginale kvalitetsdele til følgende mærker: Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Poilini, Suzuki, Yamaha.

Er du i tvivl om en kompliceret reparation eller en omfattende renovering kan svare sig, så koster det ikke noget at spørge. Du kan helt være sikker på, at du får et ærligt svar hos os.

God kundeservice

Vi forstår, hvor træls det er, når din maskine ikke kører. Vi gør alt hvad vi kan, for at holde dig godt kørende, så hurtigt som muligt.

Reparation og renovering

Vi er eksperter i MX og ATV. Uanset mærke, kan vi hjælpe dig. Vores erfaring og know-how er din garanti for et godt resultat.

Moderne udstyr

Vi overholder producenternes foreskrifter og har testudstyr og specialværktøj til alle mærker. Vi holder os konstant opdaterede.

Sikkerhed for et godt resultat

Vi har mange sliddele på lager til de kendte mærker og samarbejder med gode leverandører. Det vi ikke måtte have, er ofte fremme dagen efter bestilling. Dette sikrer dig som kunde, at du hurtigt er kørende igen.