Rullefelt for MX, QUAD og ATV

Vi tester og optimerer alle typer maskiner på to og fire hjul

En tur på rullefelt med din MX kan give dig svar på motorens tilstand, hestekræfter, drejningsmoment samt udlæsning af brændstof/blandingsforhold og meget mere.

Vi justerer også din motors tændings- og brændstof-kurver i forhold til dit behov, eller foretager justering i forbindelse med montering af tunudstødning, tuning af motorer og meget mere.

Hos AH Racing & MC er vi Dynojet Approved testcenter og dansk importør af Dynojet rullefelt og PowerCommander. Vores rullefelt og testrum opfylder de strengeste krav til air-flow og målekvalitet.

Med en test på rullefeltet kan din maskine opnå:

  • En mere jævn gasrespons, som gør det nemmere at komme kontrolleret og hurtigere på gassen ud af sving
  • En sikkerhed for at motoren får brændstof nok = længere levetid, bedre køling og ikke mindst maksimal effekt
  • Få maksimal effekt og drejningsmoment ud af din MX
  • En professionel optimering der matcher din maskine og kørestil

Hos AH Racing & MC kan du få tjekket hvordan din MX har det lige nu for kun 495 kr. inkl. udskrifter og alle data. Quads/ATV koster 595 kr.

Hvad er et rullefelt?

Rullefeltet er faktisk kun en del af udstyret. Hos AH Racing & MC er rullefeltet placeret i et særligt lyddæmpet rum, som er specielt indrettet til test og indkøring af MX, ATV og MC.

Rummet er udstyret med en kraftig udsugning, der sørger for at rumtemperaturen ikke varierer, samt en stor køleblæser, der sikrer at motortemperaturen er konstant under hele indkøringen.

Rullefeltet måler på mange forskellige variabler.  F.eks. Lambda, tænding med mere. En vejrstation kalkulerer vind- og vejrforhold, så det sikrer nøjagtig måling under alle forhold.

Sådan foregår en test og optimering af din racer:


Bestil en opringning

Ring til os på 24 26 01 90 eller skriv direkte til os herunder.

Vi lytter og spørger

Du fortæller os, hvad du kunne tænke dig at opnå med en test og en optimering. Vi finder sammen den løsning, der passer netop til dit behov.

Vi tester og måler

Udstødningsgas, momentkurve, effekt og mange andre ting bliver testet i vores specialindrettede test-rum.

Motordata analyseres

Vi gennemgår alle data, og beslutter ud fra tallene og dit input, hvad der skal gøres ved din MX eller ATV.

Optimering!

Vi tilretter brændstof og tænding til din motor/udstødning/luft indtag mm. Vi mapper din PowerCommander, vortex box eller den originale cdi, skifter Jet Kits eller servicerer/justerer karburatoren så tingene virker og din race motor yder max og får så lang levetid som muligt.

Elektronisk indsprøjtning eller karburator?

Både maskiner med karburator og med elektronisk indsprøjtning kan optimeres efter en test på et rullefelt. Har du installeret elektronisk indsprøjtning og fx en DynoJet PowerCommander, indstiller vi den mapping, som passer lige præcis til din maskine og din kørestil.

Har du en MX eller ATV med karburator, kan det være vi skal kigge på dyser eller blot en justering af din karburator.

Har du en ikke-original udstødning monteret, er det en god idé at få tjekket dit setup på et rullefelt. Ofte medfører en drastisk ændring som fx uoriginal udstødning at indsprøjtningen skal justeres eller der skal skiftes dyser i karburatoren.