God service vinder løb!

Gør dig selv og din MX en tjeneste: Få udført løbende service og undgå ærgerlige overraskelser.

Det er ingen hemmelighed, at nøglen til en god køreoplevelse og et langt liv for din MX'er eller ATV'er, at maskinen er tip-top i orden - både sikkerhedsmæssigt, men også hvad angår justering og kontrol.

Vi har diagnose- og specialværktøj til alle mærker, og vi overholder altid producentens foreskrifter omkring service, kontrolpunkter, sliddele og motorolie.

Vi udfører: ventiljustering, motorrenovering, skift af pejlstang, reparation af gearkasse og køler, justering af karburator og indsprøjtning. Skift af kæde, tandhjul, svingerlejer, linklejer, dæk, bremser og affjedringsservice. Vi benytter altid originaldele eller uoriginale dele af højeste kvalitet. 

Vi giver meget gerne et prisoverslag på service, og kontakter dig altid, hvis det bliver dyrere end forventet. Nogle gange opdager vi f. eks ting undervejs, som vi synes giver mening af få skiftet, nu hvor vi alligevel er har fingrene i maskinen.

Medlemsfordele

Det skal kunne betale sig at handle hos os, så vi giver dig mulighed for at få lidt ekstra og spare en skilling. Melder du dig ind i vores AH Racingteam, får du et sæt stafferinger til kostpris, og mulighed for at spare penge på dine indkøb.

Desuden får du invitationer til spændende arrangementer i løbet af året. Besøg os, og hør mere om hvordan DU får alle fordelene.

Du kan se værkstedets placering her.

Ring direkte til Anders på 24 26 01 90 eller skriv til os via formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Skriv et telefonnummer vi kan træffe dig på i dagtimerne.