Dæk og afbalancering

Dunlop, Bridgestone, Michelin eller Metzeler? Vi fører alle mærker til alle typer MC'er.

Vi kan hjælpe dig med at vælge det rette dæk i forhold til din MC, din kørestil og dit behov. Vi fører alle typer dæk fra fx Bridgestone, Dunlop, Michelin og Metzeler til konkurrencedygtige priser.

De rigtige dæk giver sikkerhed og komfort

Dine dæk er de eneste kontaktpunkter til asfalten, og skal kunne holde til den belastning, som du påfører dem. Det er vigtigt at holde øje med dine dæk, eller få dem kontrolleret hos os, hvis du er tvivl. Et slidt eller mørnet dæk er rigtig skidt for sikkerheden og køreglæden.

Du kan altid få et godt tilbud - og påsætning af dæk på fælg, afbalancering og balanceklodser er altid med i prisen, når du køber dine dæk hos os.

Har du blot behov for dæk uden montering og afbalancering klarer vi også det. Kommer du selv med dæk, tager vi 299 kr. for montering og afbalancering på løse fælge.

Evt. tid til afmontering og montering på MC afregnes separat.

Dæk er altså ikke bare dæk

Profil, hårdhed og type er vigtigt at gøre sig bekendt med. Men dæk handler lige så meget om din egen kørestil - det er nok derfor, at det altid er let at starte en diskussion om dæk med MC-folk :-)

Samme type dæk fra forskellige producenter kan have vidt forskellige egenskaber. Et blødt dæk giver bedre greb, men et hårdt dæk holder længere. Kører du meget i regnvejr, er det måske en bestemt type du skal gå efter. Har du en stor tung MC, hvor du ofte kører med passager, er det måske en helt anden type, du skal kigge på.

Dæk kan være en jungle, men vi har erfaring og know-how til at guide dig sikkert igennem valget af dæk.

Rullefelt Butik Affjedring Service