Alle reparationer - alle mærker!

Har du været uheldig med din MC eller trænger den til en 'overhaling', kan du trygt overlade den til os.

Vi har mere end 16 års erfaring med reparation af motorcykler, og vi holder os konstant opdaterede på de nyeste teknologier og værkstedsudstyr.

Vi giver gerne et overslag på en reparation. Viser det sig, at det bliver dyrere end vi havde regnet med, så kontakter vi dig, inden vi fortsætter.

For at gøre det let for dig, tilbyder vi hente-service i Holstebro, Herning, Ikast-området (en radius af cirka 30 km) for kun 295 kr.

Vil du selv køre din MC til vores værksted, kan vi tilbyde en gratis låne-motorcykel, mens vi reparerer din motorcykel. Så kan du komme hjem igen uden at skulle besvære naboen, vennerne eller kæresten :-)

God kundeservice

Vi forstår, hvor træls det er, når din MC ikke kører. Vi gør alt hvad vi kan, for at holde dig godt kørende, så hurtigt som muligt.

Alle typer reparationer

Vi er eksperter i motorcykler. Uanset mærke, kan vi hjælpe dig. Vores erfaring og moderne værksted er din garanti for et godt resultat.

Moderne testudstyr

Vi overholder producenternes foreskrifter og har testudstyr og specialværktøj til alle mærker. Vi holder os konstant opdaterede.

Forsikringsskader

Vi udbedrer også forsikringsskader og udfører skadesservice. Vi er vant til at samarbejde med forsikringsselskaberne.