God service - god motorcykel!

Gør dig selv og din MC en tjeneste: Få udført løbende service og undgå ærgerlige overraskelser.

Det er ingen hemmelighed, at nøglen til en god køreoplevelse og et langt liv for din MC er, at maskinen er tip-top i orden - både sikkerhedsmæssigt, men også hvad angår justering og kontrol.

Vi har diagnose- og special-værktøjer til alle mærker, og vi overholder altid producentens foreskrifter fx omkring serviceintervaller, kontrolpunkter, sliddele og motorolie. Vi benytter altid et nøje fastlagt serviceskema, så du ved, at vi har været omkring alt det væsentlige.

Det kan fx være ventiljustering, eftersyn og servicering af bremser, bremsevæske, karburatorjustering, kontrol af indsprøjtning, kæde og tandhjul, kardan, styretøj og affjedring. Vi benytter altid originaldele eller uoriginale dele af højeste kvalitet.

Vi giver meget gerne et prisoverslag på service, og kontakter dig altid, hvis det bliver dyrere end forventet. Nogle gange opdager vi fx ting undervejs, som vi synes giver mening af få skiftet, nu hvor vi alligevel er har fingrene i maskinen.

Gratis lånemotorcykel

Kan du ikke undvære en MC, eller vil du have muligheden for selv at køre fra værkstedet, så kan du gratis låne en motorcykel hos os. Når du booker din tid til service, sørger vi for en låne-MC er klar til dig, når du afleverer - helt gratis.

Hente- og bringe-service

Har du ikke mulighed for at aflevere din MC, kan du bestille en afhentning. Bor du i en radius af cirka 30 km fra værkstedet i Simmelkær, koster det 295 kr. at få hentet din MC og få den bragt ud igen efter endt service eller reparation. Cyklen bliver hentet og bragt tilbage i en stor lukket varevogn. Spørg til hente/bringe-service, når du booker din tid til service.

Du kan se værkstedets placering her.

Ring direkte til Anders på 24 26 01 90 eller skriv til os via formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Skriv et telefonnummer vi kan træffe dig på i dagtimerne.